Over ons


Acodeq is al meer dan 25 jaar een toonaangevende en gerenommeerde producent van thermoplastische kunststof spuitgietproducten zoals ABS, Polystyreen, Polyethyleen en vanaf 2019 ook PVC. Wij richten ons op groei, procesverbetering en productinnovatie. 

Kiwa ISO 9001Kiwa ISO 9001 Gecertificeerd
Acodeq is actief bezig met haar kwaliteitsmanagementsysteem. Dit doen wij met behulp van de ISO 9001 certificering. Dit is een wereldwijde norm die op Europees en landelijk niveau is overgenomen. Het uitgangspunt van het kwaliteitssysteem zijn de eisen en verwachtingen van de klant. Met deze certificering laten wij zien dat wij nadenken over onze rol in onze omgeving en dat wij alle processen steeds weer verbeteren. Acodeq voldoet aan de toetsingscriteria van veiligheid en kwaliteit en ontving daarmee op 1 januari 2020 het Kiwa ISO 9001 certificaat.

Duurzaamheid
Bij spuitgieterij Acodeq gebruiken we de modernste granulaten. 70% van onze producten wordt gemaakt van prime of virgin granulaat. In overleg gebruiken we ook gerecycled materiaal. We beschikken over een eigen maalmolen waarmee wij 80% van ons eigen materiaal kunnen vermalen en hergebruiken. Daarnaast kopen we regelmatig gerecyclede grondstoffen in voor onze klanten die daar graag mee willen produceren. Acodeq gebruikt overigens alleen gewassen en metaalvrij maalgoed.

Granulaat