Scroll Down

Heb jij het leveren van kwaliteit hoog op je lijstje staan? Dan hebben wij de baan voor jou!

 

Wat ga je doen?

In deze afwisselende functie zorg jij ervoor dat de kwaliteit van de producten optimaal aansluit op de gestelde specificaties van de klant. Je bent het centrale aanspreekpunt als het gaat om kwaliteit en procesverbetering en stimuleert de medewerkers om zelf een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de organisatie. Als kwaliteitsmedewerker binnen Acodeq ben jij een onmisbare schakel. Je toetst, onderhoudt en verbetert de werkprocessen en legt dit vast in het bedrijfsmanagementsysteem.

Tevens stel je werkvoorschriften op, voer je productcontroles en verzorg je de productvrijgave en verricht je procesmetingen. Ook ben je belast met de analyse van de interne- en externe foutkosten en de afhandeling hiervan.

Acodeq Vacature Kwaliteitsmanager

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een afgeronde technische mbo-opleiding (minimaal niveau 4), of beschikt over relevante ervaring in een kwaliteitsfunctie;
  • Het bezitten van een Six Sigma Green/Yellow Belt is een pre, of je bent in ieder geval bereid deze te halen;
  • Je hebt kennis van ISO-certificering en bent de kartrekker wat het ISO-certificering traject betreft;
  • Je bent objectief en weet collega’s op een goede manier aan te spreken bij onvolkomenheden;
  • Je kunt goed samenwerken en communiceren op verschillende niveaus;
  • Je hebt een kritisch beoordelingsvermogen;
  • Je bent duidelijk in je besluit omtrent kwaliteit en beschikt over een gezonde dosis leergierigheid.

 

Wat bieden wij?

Volop uitdaging en afwisseling binnen een informeel team. Naast goede arbeidsvoorwaarden (salaris, extra uitkering, pensioenregeling, goede reiskostenvergoeding en ruim 34 vakantiedagen) bieden wij een veelzijdige, zelfstandige functie en voldoende ruimte voor zelfontplooiing. Je standplaats is de productielocatie van Acodeq in Leek.

 

Over Acodeq

Acodeq Kunststoffen Industrie BV is een full service, turn key producent van kunststof spuitgiet producten. Acodeq houdt zich vooral bezig met het spuitgieten van bijna alle thermoplastische kunststoffen. We richten ons als spuitgiet bedrijf op grote aantallen en op producten van relatief grotere omvang (bijv. kratten). Meer informatie over Acodeq is te vinden op www.acodeq.nl.

Acodeq is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep bedrijven bestaande uit verschillende technische georiënteerde bedrijven.

Edwin Hoogeveen

Reageren of meer weten?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Edwin Hoogeveen (Directeur / telefoonnummer 0594 – 518 021). Je reactie met cv kun je mailen naar vacature@schoonderwolf.nl.

Duurzaam
Meedenkend
Flexibel
Aandachtig