Scroll Down

Ter versterking van onze afdeling Productie zoeken wij een enthousiaste Meewerkend Teamleader die het team functioneel aanstuurt en begeleid. Ben jij degene die we zoeken?

Wat ga je doen?

Als Meewerkend Teamleider ben je verantwoordelijk voor de functionele aansturing en begeleiding van jouw team (4 personen), dat verantwoordelijk is voor de assemblage (verpakken, stapelen) van de producten. Je woont het teamleidersoverleg bij en voert de ploegoverdracht uit. Verder waarborg je de kwaliteit, bewaakt processen en de orderhandeling. Tevens draag je zorg voor het correct invoeren van procesgegevens.

Je ondersteunt het team in de breedste zin van het woord, bent verantwoordelijk voor het verdelen van het werk en draagt zorg voor de realisering van de planning. Een deel van de dag werk je mee op de werkvloer en verhelp je kleine storingen aan machines. Binnen de afdeling Productie wordt gewerkt in een drieploegendienst (dag- avond- en nachtdienst) waarin jij ook meedraait.

Acodeq Vac2 (1)

Wie ben jij?

  • Je hebt afgeronde technische mbo opleiding;
  • Je beschikt over relevante leidinggevende werkervaring; ervaring bij een producerend bedrijf is een pre;
  • Je hebt een pragmatische en proactieve houding, je bent communicatief sterk en hebt een stevige persoonlijkheid. Jouw enthousiasme weet je over te brengen naar anderen;
  • Je bent assertief en een teamspeler.

 

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie, waarin veel ruimte is om mee te denken, in een professionele omgeving bij een dynamische en financieel gezonde organisatie met innovatieve producten. Binnen Acodeq en de Schoonderwolf Groep heerst een no-nonsense cultuur waarbinnen voldoende ruimte voor zelfontplooiing is. Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Over Acodeq

Acodeq BV is al meer dan 25 jaar een toonaangevende producent van kunststof spuitgietproducten. Door middel van het spuitgietproces is het mogelijk om complexe kunststof producten in grote hoeveelheden te maken. Zo maken wij al jaren producten als vleeskratten en diverse soorten emmers. Dankzij onze expertise schuwen we nieuwe materialen en technieken niet. Onze mensen beschikken over veel kennis en we zijn uitgerust met de juiste apparatuur voor het creëren van het gewenste eindproduct.

Acodeq is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep van technische georiënteerde bedrijven in Noordoost Nederland.

Spreekt deze functie je aan?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Henk Hemme of Fred Smeding telefoonnummer 0594 – 518 021. Je reactie met cv kun je mailen naar vacature@schoonderwolf.nl.

Duurzaam
Meedenkend
Flexibel
Aandachtig