Scroll Down
Acodeq Werken Bij

Werken bij Acodeq is werken in een flexibele omgeving. Afhankelijk van je functie zul je op meerdere vlakken binnen het bedrijf bezig zijn. Je werkt met meerdere collega's die passie hebben in het vak en elkaar graag helpen. Je werkt dus nooit alleen. 

Werken in een kunststof spuitgieterij

Als kunststof spuitgieterij maken we uitzonderlijk veel verschillende producten voor uiteenlopende branches. Dat maakt werken bij Acodeq leuk en uitdagend. Zo ben je de ene dag bezig met deksels voor de verpakkingsindustrie en de andere dag met afdekkappen voor kunststof dakgoten. Eén ding hebben ze uiteraard gemeen en dat is dat alles gemaakt is van kunststof. 

Specialist matrijs

Open sollicitatie

Wij staan altijd open voor nieuw talent waarmee we het merk Acodeq verder kunnen laten groeien. Staat jouw gewenste vacature er niet tussen, maar denk jij dat jij een geschikte match bent? Stuur ons dan een open sollicitatie. 

Acodeq als werkgever

Werken bij Acodeq is werken in een klein en compact team. We zijn een nuchtere no-nonsense bedrijf waar iedereen hard werkt om de productie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en alle orders op tijd te kunnen leveren. We produceren veel verschillende producten met verschillende kunststoffen. Dat maakt het werken bij Acodeq afwisselend en uitdagend. 

Acodeq (26Aug2022) 5
0+

Producten

0+

Projecten

0+

Tevreden klanten

Duurzaam
Meedenkend
Flexibel
Aandachtig