Scroll Down

Om een product van A tot Z tot het beste resultaat te brengen hebben wij door de jaren heen onze eigen werkwijze ontwikkeld. Deze houdt rekening met onze geoptimaliseerde productieprocessen. Dit heeft al bij vele klanten tot mooie resultaten geleid. 

Acodeq Haalbaarheid Icon
Fase 1

Haalbaarheidsinventarisatie

In deze fase onderzoeken we hoe en of het product gerealiseerd kan worden en of de kosten van het maken van het product wel uit kan voor de klant. 

Acodeq Productontwerp Icon
Fase 2

Productontwerp

In deze fase werken we aan het productontwerp en hoe deze op de meest optimale manier opgezet kan worden met kunststof spuitgieten.

Acodeq Matrijsontwikkeling Icon
Fase 3

Matrijsontwikkeling

Na de fase van productontwerp gaan we kijken hoe de matrijs het best ontwikkeld kan worden. Hoe zorgen we er voor dat de juiste hoeveelheid kunststof op de juiste plek komt en welk materiaal matrijs is het meest optimaal voor de wens van de klant?

Acodeq Proefspuiting Icon
Fase 4

Proefspuiting

Na het ontwikkelen van de matrijs doen we een proefspuiting om de producten uit de matrijs te testen. Hooguit zullen er minimale aanpassingen nodig zijn voordat we naar de productiefase gaan.

Acodeq Productie Icon
Fase 5

Productie

Als de matrijs geoptimaliseerd is kan de productiefase van start. De juiste machines worden ingepland op de hoeveelheden die de klant nodig heeft. 

Acodeq Kwaliteitsbewaking Icon
Fase 6

Kwaliteitsbewaking

Al tijdens het proces worden de producten in de gaten gehouden op de juiste kwaliteit. Steekproefsgewijs worden deze nog onder handen genomen door onze kwaliteitsmanager. Producten worden gewogen, gemeten en gecontroleerd. 

Acodeq Levering Icon
Fase 7

Levering

Als de productie volledig is afgewerkt, gecontroleerd en verzameld, zal de levering van de producten plaatsvinden. In overleg worden de producten bij ons afgehaald of wordt transport geregeld om op locatie af te leveren.

Direct offerte aanvragen

Wat gebeurt er met de matrijs?

Wat er gebeurt met de matrijs is aan de klant. In onze spuitgieterij beschikken we over een eigen opslag en werkplaats waar de matrijzen onderhouden worden en waar de matrijzen worden opgeslagen.

Dit maakt het makkelijk om vaker seriematig werk voor de klant te doen en scheelt transportkosten voor de klant.

Matrijzenbouw
Duurzaam
Meedenkend
Flexibel
Aandachtig