Ontvang een indicatie voor jouw matrijs


Scroll Down
grote series spuitgieten van kunststof producten

Zoekt u een betrouwbare partner voor grote series spuitgieten van kunststof producten? Wij bieden u de mogelijkheid om grote hoeveelheden kunststof producten efficiënt en kosteneffectief te produceren. Onze expertise en ons geavanceerde machinepark staan garant voor producten die stuk voor stuk precies aan uw specificaties voldoen.

Vraag direct uw offerte aan

De voordelen van grote series spuitgieten

 • Schaalvoordeel: Onze geoptimaliseerde processen en grote productiecapaciteit stellen ons in staat om kostenvoordelen te bieden. Hoe meer producten u laat spuitgieten, hoe voordeliger de prijs per product.
 • Consistentie en kwaliteit: Onze processen zijn zodanig geautomatiseerd dat elke partij producten consistent is qua kwaliteit en uitvoering, waardoor u altijd hetzelfde hoogwaardige eindproduct ontvangt.
 • Snelle productietijden: Onze geavanceerde technologie en uitgebreide ervaring zorgen voor korte doorlooptijden, zelfs bij omvangrijke orders, zonder in te leveren op de kwaliteit.
Duurzaam
Meedenkend
Flexibel
Aandachtig

Investeer eenmalig, profiteer daarna

Investeren in grote series spuitgieten betekent een eenmalige investering in een matrijs, waarna u profiteert van een aanzienlijke reductie in de kosten per product. Hoe groter de serie, hoe lager de prijs per product uitvalt. Dit maakt het spuitgieten van grote series een economisch aantrekkelijke optie voor bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige kunststof producten in grote hoeveelheden. Uw initiële investering vertaalt zich in een continue stroom van identieke, kwalitatief uitstekende producten tegen een steeds lagere kostprijs.

Indien u al beschikt over een spuitgietmatrijs, kunnen wij direct starten met de productie. Wilt u een matrijs laten maken, dan werken wij samen met u om deze te ontwikkelen.

Spuitgieten van grote series
Kunststof spuitgieten in grote series

Grote series kunststof spuitgieten? Zo gaan wij te werk

 1. Ontwerp en overleg: U deelt uw idee en specificaties met ons. Samen bespreken we de haalbaarheid en details van uw project.
 2. Matrijsontwikkeling: Zodra het ontwerp is goedgekeurd, laten we de matrijs ontwikkelen die nodig is voor uw producten.
 3. Productievoorbereiding: We stellen onze machines en materialen in op basis van uw specificaties om de hoogste kwaliteit te garanderen.
 4. Spuitgieten: Kunststof granulaat wordt gesmolten en onder hoge druk in de matrijs geïnjecteerd. Hier vormt het de gewenste producten.
 5. Kwaliteitscontrole en afwerking: Elk product wordt zorgvuldig geïnspecteerd en afgewerkt om te voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen en uw verwachtingen.
 6. Levering: De voltooide producten worden veilig verpakt en naar u verzonden, klaar voor gebruik in uw toepassingen of verkoop.
Matrijs voor grote series kunststof spuitgieten

Onze matrijzen: kwaliteit en duurzaamheid

Bij Acodeq maken we uitsluitend gebruik van hardstalen matrijzen van de hoogste kwaliteit. Deze matrijzen zijn speciaal ontworpen om lang mee te gaan en kunnen ontzettend veel producten vervaardigen zonder op kwaliteit in te leveren. De robuustheid van onze matrijzen zorgt ervoor dat elke serie producten met dezelfde precisie en consistentie wordt geproduceerd, wat cruciaal is bij grote aantallen kunststof spuitgieten.

Duurzaamheid bij grote series spuitgieten

Bij Acodeq vinden we het belangrijk om duurzaamheid waar mogelijk te integreren in ons productieproces. We gebruiken volledig elektrische spuitgietmachines die veel minder energie verbruiken dan de traditionele hydraulische machines. Daarnaast gebruiken we gerecycled materiaal, bekend als regranulaat, om afval te verminderen en meer producten te maken zonder nieuwe grondstoffen aan te spreken.

Wij werken met deze soorten kunststof

 • Thermoplasten: Deze kunststoffen kunnen bij verwarming gesmolten worden en bij afkoeling weer stollen. Dit proces is omkeerbaar, wat betekent dat thermoplasten hergebruikt kunnen worden.
 • Thermoharders: Deze kunststoffen harden uit bij verhitting en kunnen niet opnieuw gesmolten worden. Het uithardingsproces is permanent.
 • Elastomeren: Deze kunststoffen zijn rubberachtig en flexibel, maar harden niet uit zoals thermoharders. Ze kunnen bij verwarming vervormen en keren terug naar hun originele staat bij afkoeling.

Kiest u voor Acodeq? Dan kiest u voor grootschalige precisie

Met meer dan 25 jaar ervaring in de kunststofindustrie en een breed scala aan technologieën zijn wij uitstekend uitgerust om grote series kunststof producten te produceren. Ons team is gespecialiseerd in zowel het ondersteunen bij het ontwerpen van nieuwe producten als het stroomlijnen van bestaande productieprocessen voor grote series spuitgieten.

Of u nu gaat voor kleine series spuitgieten of grote series wilt laten spuitgieten, wij zorgen ervoor dat de hoogste kwaliteitsnormen behouden blijven. Onze kwaliteitsmanagers overzien elk aspect van de productie om te garanderen dat elk product voldoet aan zowel onze hoge standaarden als aan uw specifieke eisen.

Grote series spuitgieten: Uw partner voor volumeproductie

Onze faciliteiten zijn uitgerust om grote hoeveelheden kunststof te spuitgieten, wat ons een vooraanstaande partner maakt voor diverse industrieën. Of het nu gaat om duizenden of miljoenen stuks, wij hebben de capaciteit en de expertise om uw projecten van concept tot realisatie te brengen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw behoeften te bespreken en te ontdekken hoe ons kunststof spuitgietbedrijf u kan helpen uw productiedoelen te bereiken.

0+

Tevreden klanten

Vraag direct uw offerte aan