Ontvang een indicatie voor jouw matrijs


Scroll Down
Acrylonitril Butadieen Styreen Spuitgieten

Kostenefficiënt producten, halffabricaten en/of onderdelen van Acrylonitril Butadieen Styreen laten spuitgieten? Wij zetten uw visie om in realiteit met onze jarenlange expertise en een divers machinepark.

  • Kostenefficiënt spuitgietproces
  • Altijd superieure kwaliteit
  • Veel ontwerpvrijheid

Vraag direct uw offerte aan

Acrylonitril Butadieen Styreen (ABS) spuitgieten: Duurzame en sterke onderdelen, producten en halffabricaten

ABS is licht, hard en biedt een hoge slagvastheid, waardoor het perfect is voor duurzame, betrouwbare producten. Het materiaal is zeer geschikt voor gebruik in de automotive industrie, consumenten elektronica, speelgoed en meer.

Acrylonitril Butadieen Styreen (ABS) spuitgieten biedt een perfecte balans tussen sterkte en flexibiliteit, resulterend in producten die bestand zijn tegen zware gebruiksomstandigheden. ABS kan gemakkelijk worden gekleurd en afgewerkt om aan specifieke esthetische wensen te voldoen.

Duurzaam
Meedenkend
Flexibel
Aandachtig

Van concept tot eindproduct

Elk spuitgiet project begint met een idee als uitgangspunt. U kunt bij ons terecht voor het laten ontwikkelen van een matrijs specifiek voor uw project. We bekijken eerst de haalbaarheid van uw idee en laten hier vervolgens een matrijs voor ontwikkelen. Tijdens het ontwikkelproces zijn wij nauw betrokken, zodat de matrijs volledig aan uw wensen voldoet.

Heeft u al een matrijs? Dan kunnen wij direct een offerte voor u opstellen voor het spuitgieten met ABS.

Volledig geautomatiseerd en geoptimaliseerd voor ABS spuitgieten

Voor een efficiënt ABS spuitgietproces is het cruciaal dat het materiaal, de matrijs en de hoeveelheid granulaat perfect op elkaar zijn afgestemd. Onze machines worden nauwkeurig geprogrammeerd om aan deze vereisten te voldoen, wat zorgt voor een hoge productiesnelheid zonder in te hoeven leveren op kwaliteit of precisie. U kunt rekenen op producten die exact overeenkomen met uw specificaties.

Matrijs Abs Spuitgieten
Abs Spuitgieten

Uw partner in ABS spuitgieten

Kiezen voor Acrylonitril Butadieen Styreen (ABS) spuitgieten bij onze spuitgieterij betekent kiezen voor ongeëvenaarde kwaliteit en expertise. Met onze jarenlange ervaring en een divers machinepark zijn we in staat om producten van verschillende groottes te vervaardigen en bieden we een flexibele productiecapaciteit voor zowel kleine als grote series.

Ons proces, van idee tot eindproduct, wordt nauw begeleid door onze kwaliteitsmanagers om te garanderen dat elk onderdeel voldoet aan uw hoge kwaliteitseisen. Dit maakt ons de ideale partner voor uw ABS spuitgietprojecten.

Massaproductie met precisie

Door middel van ABS spuitgieten kunnen we een massaproductie van identieke producten realiseren die precies voldoen aan uw verwachtingen. Als de matrijs eenmaal is afgestemd op uw eisen, zorgt het spuitgietproces voor producten die exact aan deze eisen voldoen.

Kwaliteit gegarandeerd: ISO-9001 gecertificeerd

Ons commitment aan kwaliteit in ABS spuitgieten wordt versterkt door onze ISO 9001-certificering. Deze certificering bevestigt dat we voldoen aan internationale kwaliteitsstandaarden en ons team zet zich continu in om onze processen te verbeteren, om zo de hoogste kwaliteit en transparantie aan u te leveren.

Een verantwoord proces

We streven ernaar om ons ABS spuitgietproces zo duurzaam mogelijk te maken, door gebruik te maken van volledig elektrische spuitgietmachines en, waar mogelijk, duurzame materialen of gerecycled granulaat. Dit minimaliseert de impact op het milieu en ondersteunt uw duurzaamheidsdoelstellingen.

 

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u producten, onderdelen of halffabricaten ABS laten spuitgieten? Wij staan klaar om met u mee te denken van ontwerp tot realisatie. Onze experts begeleiden u bij het ontwikkelen van een matrijs en het in productie nemen van uw idee.

Geïnteresseerd in een ander type kunststof spuitgieten? Wilt u bijvoorbeeld ASA spuitgieten, plastic spuitgieten of HDPE spuitgieten? Ook dan staan wij voor u klaar.

Neem nu contact op voor een offerte of voor meer informatie over onze diensten.

0+

Tevreden klanten

Vraag direct uw offerte aan