Ontvang een indicatie voor jouw matrijs


Scroll Down
Stapel van verschillende kunststofbuizen en fittingen, klaar voor industriële toepassingen

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om uw kunststof producten of componenten te produceren? Voor PVC spuitgieten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij transformeren uw ideeën naar werkelijkheid met onze deskundigheid in PVC; een materiaal dat bekend staat om zijn flexibiliteit, chemische bestendigheid en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Dankzij onze geavanceerde technologieën en uitgebreide ervaring garanderen wij hoogwaardige producten die voldoen aan uw specificaties.

  • Modern, veelzijdig machinepark
  • Grote ontwerpvrijheid
  • Kostenefficiënt spuitgietproces

Vraag direct uw offerte aan

Producten, onderdelen en halffabricaten spuitgieten met PVC

Polyvinylchloride (PVC), een van de oudste nog gebruikte kunststoffen, onderscheidt zich door zijn aanpasbaarheid en veelzijdigheid.

Onze geavanceerde PVC spuitgiettechnieken zetten uw ontwerpen om in duurzame, functionele kunststof producten die breed toepasbaar zijn, van rioleringsbuizen tot kunststof kozijnen en dakgoten. PVC-producten zijn door hun samenstelling goed UV- en weersbestendig, chemisch resistent tegen verdunde zuren en logen en bestand tegen benzine en olie.

Duurzaam
Meedenkend
Flexibel
Aandachtig

Van ontwerp tot productie

Bij PVC spuitgieten is uw visie ons uitgangspunt. In samenwerking met u ontwikkelen we een ontwerp dat haalbaar is en voldoet aan uw verwachtingen. Na het beoordelen van de haalbaarheid, ontwikkelen we een gedetailleerd ontwerp en zorgen voor de vervaardiging van de benodigde matrijs.

We blijven gedurende dit hele proces nauw in contact om te zorgen dat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft.

Indien u al een matrijs heeft voor PVC spuitgieten, kunnen we direct doorgaan naar het opstellen van een offerte voor het spuitgietproces.

Efficiënt PVC spuitgieten, volledig geautomatiseerd

Onze geavanceerde spuitgietprocedures garanderen een consistente kwaliteit van uw producten. Door nauwkeurige programmering van onze machines bereiken we de ideale balans tussen materiaal, matrijs en granulaat, wat resulteert in een geoptimaliseerd productieproces en snelle doorlooptijden.

Verschillende soorten kunststof granulaat naast elkaar
Technicus voert nauwkeurige meting uit met Micro-Hite meetapparaat in een kwaliteitscontroleproces

Uw expert in PVC Spuitgieten

Kies voor Acodeq en profiteer van onze jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit op het gebied van kunststof spuitgieten. Onze diepgaande kennis van PVC spuitgieten, gecombineerd met een geavanceerd machinepark, stelt ons in staat om zowel kleine als grote projecten succesvol uit te voeren. Onze focus ligt op het leveren van uitmuntende kwaliteit, van het eerste ontwerp tot het eindproduct.

Grote series spuitgieten met precisie

Onze capaciteit voor PVC spuitgieten stelt ons in staat om grote volumes identieke producten te produceren die nauwkeurig aan uw eisen voldoen. Eenmaal de matrijs is goedgekeurd, zorgen we ervoor dat elk product dat van de band rolt aan dezelfde hoge standaarden voldoet, waardoor consistentie en kwaliteit gewaarborgd zijn.

Twee technici bedienen een spuitgietmachine

Onze kwaliteitsgarantie: ISO-9001 Gecertificeerd

Binnen onze kunststof spuitgieterij streven we naar continue verbetering om u de beste producten en service te bieden. Onze werkprocessen voldoen dan ook aan de hoogste internationale normen en kwaliteitsstandaarden, wat wordt bekrachtigd door onze ISO-9001 certificering.

Verantwoordelijke productie

We hechten grote waarde aan duurzaamheid in ons productieproces. Onze volledig elektrische spuitgietmachines verbruiken aanzienlijk minder energie dan traditionele machines. Bovendien recyclen we niet-conforme producten en misproducties tot nieuw granulaat voor hergebruik.

Hoe kunnen we u helpen?

Ontdek onze mogelijkheden op het gebied van PVC spuitgieten of andere kunststof spuitgiettechnieken, zoals HDPE spuitgieten, PP spuitgieten, LLDPE spuitgieten of plastic spuitgieten. Neem contact op voor persoonlijk advies of vraag direct een offerte aan. Wij staan voor u klaar, van het ontwerp tot de productie.

Vraag nu een offerte aan of neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

0+

Tevreden klanten

Vraag direct uw offerte aan