Ontvang een indicatie voor jouw matrijs


Scroll Down
Acrylonitril Styreen Acrylester Spuitgieten

Een product, onderdeel of halffabricaat van Acrylonitril Styreen Acrylester (ASA) laten maken? Wij zetten uw ideeën om in realiteit, met een focus op kwaliteit en efficiëntie. Dankzij onze uitgebreide ervaring en een uitgebreid machinepark kunnen wij uw idee op een kostenefficiënte manier laten produceren en een product creëren die exact aan uw wensen voldoet. Moet er een matrijs gemaakt worden? Wij denken met u mee, van begin tot eind. Heeft u al een matrijs? Dan geven we direct een offerte voor het ASA spuitgieten af.

  • Kostenefficiënte productiemethode
  • Uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid
  • Onbegrensde mogelijkheden voor het ontwerp

Vraag direct uw offerte aan

Uw idee spuitgieten met ASA

Door middel van ASA spuitgieten kunnen wij uw ideeën omzetten tot kwalitatief hoogwaardige kunststof producten. ASA onderscheidt zich in de kunststofindustrie door hun veelzijdigheid, hun lichtgewicht en de mogelijkheid om verschillende Acrylonitril Styreen Acrylester te maken door verschillende verwerkingstemperaturen, druk en verschillende soorten monomeren toe te passen.

ASA spuitgieten vindt zijn toepassing in uiteenlopende industrieën zoals de automobielindustrie, de verpakkingswereld, de productie van consumentengoederen en in medische toepassingen.

Duurzaam
Meedenkend
Flexibel
Aandachtig

ASA spuitgieten: van concept tot realisatie

Spuitgieten begint met een uniek concept en dat geldt ook voor spuitgieten met Acrylonitril Styreen Acrylester. Uw idee is het fundament voor het creëren van een specifieke matrijs. Indien het idee realiseerbaar is, vertalen we uw concept en specifieke vereisten naar een uitgewerkt ontwerp, waarna we overgaan tot de ontwikkeling van een spuitgietmatrijs. Gedurende dit ontwikkelingsproces bewaken we zorgvuldig de kwaliteit om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke matrijs perfect overeenkomt met uw verwachtingen.

Beschikt u al over een geschikte matrijs? Dan voorzien we u graag direct van een offerte voor het spuitgietproces.

Geoptimaliseerde productieprocessen

Bij ASA spuitgieten is de juiste verhouding tussen het gebruikte materiaal, de specifieke matrijs en de hoeveelheid granulaat essentieel. We stellen onze apparatuur nauwkeurig af op de juiste verhoudingen. Dankzij volledige automatisering en optimalisatie bereiken we een maximale productie-efficiëntie zonder in te leveren op het gebied van kwaliteit of precisie. Zo garanderen we dat elk vervaardigd product perfect overeenkomt met het oorspronkelijke ontwerp. Hierdoor is het ook mogelijk om grote hoeveelheden van een exact identiek product, halffabricaat of onderdeel te maken.

Deksels Spuitgieten
Asa Producten Spuitgieten

Uw partner in ASA spuitgieten

Kiezen voor onze spuitgieterij betekent kiezen voor expertise en kwaliteit in ASA spuitgieten. Ons team van professionals staat klaar om u te begeleiden van concept tot eindproduct. Met meer dan 25 jaar aan ervaring en een geavanceerd machinepark geschikt voor het produceren van variërende formaten, bieden we een veelzijdige productiecapaciteit die zowel kleinere als meer omvangrijke projecten aankan.

Van het initiële concept tot het uiteindelijke product, elk aspect van ons spuitgietproces wordt nauwlettend overzien door onze kwaliteitsmanagers. Zij zorgen ervoor dat ieder geproduceerd onderdeel voldoet aan onze en uw hoge kwaliteitsnormen. Deze toewijding aan kwaliteit en precisie maakt ons uw partner voor alle ASA spuitgietprojecten.

Asa Spuitgieten

Identieke productie op grote schaal

Dankzij geavanceerde spuitgiettechnieken kunnen wij consistent hoge volumes van identieke producten produceren. De precisie van onze matrijzen zorgt ervoor dat ieder item precies overeenkomt met uw specificaties, waardoor we niet alleen schaalbaarheid bieden maar ook de efficiëntie en betrouwbaarheid van massaproductie waarborgen.

Kwaliteitsborging binnen Acodeq

Ons team van professionals zet zich dagelijks in voor het optimaliseren van onze processen om zo altijd aan de beste kwaliteit te blijven voldoen. Onze ISO-9001 certificering onderstreept de hoge kwaliteitsstandaarden en verzekert dat onze werkwijzen voldoen aan internationale kwaliteitseisen.

Verantwoorde productie

In ons productieproces geven wij de voorkeur aan het gebruik van onze volledig elektrische spuitgietmachines en de inzet van duurzame of hergebruikte Acrylonitril Butadieen Styreen waar mogelijk. Hierdoor kunnen we het proces zo duurzaam mogelijk laten verlopen.

 

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u ASA laten spuitgieten tot producten, onderdelen of halffabricaten? Ons team staat klaar om u van A tot Z te ondersteunen. Van het samen ontwerpen van de perfecte matrijs tot het in productie nemen van uw idee, onze experts staan aan uw zijde.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van kunststof spuitgieten? Naast ASA producten spuitgieten bieden we ook opties zoals ABS spuitgieten, polypropyleen spuitgieten, plastic spuitgieten of HDPE spuitgieten.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie.

0+

Tevreden klanten

Vraag direct uw offerte aan