Ontvang een indicatie voor jouw matrijs


Scroll Down
Polyamide 66 spuitgieten door Acodeq

Wilt u kunststof producten, onderdelen of halffabricaten maken die niet alleen sterk en slijtvast zijn, maar ook bestand tegen extreme omstandigheden? Polyamide 66 spuitgieten biedt de oplossing. Dit materiaal, verwerkt met onze gespecialiseerde spuitgiettechniek, levert onderdelen op die uitzonderlijk weerbaar zijn tegen slijtage, hoge temperaturen en chemische invloeden.

Bij Acodeq begrijpen we hoe cruciaal de juiste materialen zijn voor het slagen van uw project. Onze jarenlange expertise en ons geavanceerde machinepark stellen ons in staat producten te vervaardigen die niet alleen uw verwachtingen overtreffen, maar ook de levensduur en prestaties van uw eindproduct aanzienlijk verbeteren.

  • Modern en uitgebreid machinepark
  • Kostenefficiënt proces
  • Veel ontwerpvrijheid

Vraag direct uw offerte aan

Polyamide 66 spuitgieten: slijtvast en goede hardheid

Met Polyamide 66 spuitgieten transformeren wij uw ideeën tot kwalitatieve kunststof producten. Polyamide 66 staat bekend om zijn slagvastigheid, hittebestendigheid en slijtvastheid, waardoor het ideaal is voor gebruik in veeleisende omgevingen.

Polyamide 66 behoort tot de groep van thermoplasten en wordt onder andere gebruikt voor het spuitgieten van tandwielen, glijlagers en looprollen. Wij verwerken Polyamide 66 in onze kunststof spuitgieterij tot onderdelen voor onder andere kinderwagens, rolstoelen, schakelaars en bedieningsknoppen.

Duurzaam
Meedenkend
Flexibel
Aandachtig

Van concept tot realisatie

Elk project begint met een visie. Voor spuitgieten met Polyamide 66 is dat niet anders. Uw concept vormt de basis voor het vervaardigen van een spuitgietmatrijs. We beoordelen eerst de haalbaarheid van uw idee voordat we de matrijs laten maken. Vervolgens creëren we, in nauwe samenwerking met u, een gedetailleerd ontwerp en laten we een matrijs ontwikkelen die precies voldoet aan uw specificaties. Ons proces zorgt ervoor dat u gedurende de hele ontwikkeling volledige inbreng hebt en gegarandeerd bent van een eindproduct dat aan al uw eisen voldoet.

Heeft u reeds een matrijs? Dan kunnen we direct een offerte voorstellen voor het spuitgieten.

Efficiënt en geoptimaliseerd spuitgieten

Een goede verhouding tussen materiaal, matrijs en granulaat is essentieel voor succesvol Polyamide 66 spuitgieten. Onze geavanceerde machines zijn hier perfect op afgestemd en werken volautomatisch om uw producten met maximale efficiëntie en precisie te produceren. Dit garandeert niet alleen een hoge productiesnelheid, maar ook producten die consistent zijn en exact overeenkomen met uw ontwerp.

Polyamide 66 matrijs laten maken voor spuitgieten
Spuitgieten van Polyamide 66

Kies voor ervaring en kwaliteit in Polyamide 66 spuitgieten

Door te kiezen voor onze diensten, profiteert u van onze uitgebreide ervaring en een veelzijdig machinepark, waarmee we zowel kleine als grote series kunnen produceren. Ons proces, van concept tot eindproduct, wordt begeleid door experts om te verzekeren dat elk detail aan uw verwachtingen voldoet. Zo staan we garant voor producten die niet alleen aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, maar ook naadloos aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Identieke producten, keer op keer

De kracht van kunststof spuitgieten ligt in het vermogen om grote aantallen identieke producten te vervaardigen, zo ook bij spuitgieten met Polyamide 66. Als de matrijs eenmaal geperfectioneerd is, waarborgt het spuitgietproces dat elk product exact voldoet aan uw wensen. Of het nu gaat om één product of duizenden, de consistentie en kwaliteit blijven ongewijzigd hoog.

Kunststof spuitgieten van Polyamide 66

Kwaliteit verzekerd: ISO-9001 gecertificeerd

Onze toewijding aan kwaliteit in Polyamide 66 producten spuitgieten wordt bekrachtigd door onze ISO-9001 certificering. Deze certificering is uw garantie dat onze processen voldoen aan de hoogste internationale kwaliteitsstandaarden. Ons team streeft continu naar verbetering van onze methoden om de beste kwaliteit en transparantie voor onze klanten te waarborgen.

Duurzaamheid binnen ons spuitgietproces

We hechten veel waarde aan het verduurzamen van ons spuitgietproces. Waar mogelijk zetten we volledig elektrische machines in, in plaats van traditionele hydraulische machines. Daarnaast werken we met gerecyclede materialen, waardoor we onze impact op het milieu minimaliseren.

Producten, onderdelen en/of halffabricaten van Polyamide 66 laten spuitgieten?

Wilt u producten, onderdelen en/of halffabricaten laten vervaardigen met Polyamide 66 spuitgieten? Van de eerste schets tot het eindproduct, begeleiden wij u met onze expertise door elk stadium van het proces. Ons team staat klaar om samen met u te werken aan het realiseren van uw projecten, ongeacht de complexiteit of grootte.

Overweegt u ook andere kunststof spuitgietprocessen? Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden en adviseren u graag over de beste keuze voor uw toepassing. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook Acrylonitril Butadieen Styreen spuitgieten, polypropyleen spuitgieten of Acrylonitril Styreen Acrylester spuitgieten

Neem nu contact op voor een offerte of voor meer informatie over onze diensten. Wij staan klaar om uw project tot een succes te maken.

0+

Tevreden klanten

Vraag direct uw offerte aan