Scroll Down

Ben jij dé technisch medewerker met een elektrotechnische achtergrond die medeverantwoordelijk is voor het productieproces?

Wat ga je doen?

In deze afwisselende functie als technisch medewerker ben jij samen met je collega’s van de TD verantwoordelijk voor het technische productieproces en streef je ernaar om het complexe productieproces zo storingsvrij en voorspelbaar mogelijk te laten verlopen. Je maakt deel uit van een team op verschillende gebieden (E, PLC, WTB, robotica en vision techniek). Daarnaast verleen je assistentie bij het ombouwen van de spuitgietmachines en de bijbehorende randapparatuur. Ook zorg je zelfstandig voor het afstellen en opstarten van machines ná ombouw en ben je belast met het tijdig herkennen van problemen en het ondernemen van actie.

Acodeq Vac2 (1)

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een afgeronde technische mbo-opleiding (minimaal niveau 4), aangevuld met cursussen bij voorkeur richting spuitgieten of bent bereid intern opgeleid te worden;
  • Je hebt een productiegerichte instelling en kunt daarnaar handelen;
  • Je werkt nauwkeurig, bent flexibel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt een servicegerichte instelling en kunt zo efficiënt mogelijk storingen verhelpen;
  • Je start zelfstandig de machines op en kunt het proces bijsturen om te komen tot perfecte producten;
  • Je zet veiligheid voorop en bent kwaliteitsgericht;
  • Je beschikte over een gezonde dosis leergierigheid.

 

Wat bieden wij?

Volop uitdaging en afwisseling binnen een informeel team. Naast goede arbeidsvoorwaarden (salaris, extra uitkering, pensioenregeling, goede reiskostenvergoeding en ruim 34 vakantiedagen) bieden wij een veelzijdige, zelfstandige functie en voldoende ruimte voor zelfontplooiing. Je standplaats is de productielocatie van Acodeq in Leek.

 

Over Acodeq

Acodeq Kunststoffen Industrie BV is een full service, turn key producent van kunststof spuitgiet producten. Acodeq houdt zich vooral bezig met het spuitgieten van bijna alle thermoplastische kunststoffen. We richten ons als spuitgiet bedrijf op grote aantallen en op producten van relatief grotere omvang (bijv. kratten).

Acodeq is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep bedrijven bestaande uit verschillende technische georiënteerde bedrijven.

Edwin Hoogeveen

Reageren of meer weten?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Edwin Hoogeveen (directeur) telefoonnummer 0594 – 518 021. Je reactie met cv kun je mailen naar vacature@schoonderwolf.nl.

Duurzaam
Meedenkend
Flexibel
Aandachtig