Uw kunststof spuitgieterij

Direct offerte aanvragen


Scroll Down
Duurzaam
Meedenkend
Flexibel
Aandachtig

Uw kunststof product laten ontwikkelen door Acodeq

Al sinds 1983 zijn wij dé kunststof spuitgieterij voor onder andere de elektro-, vervoersector en verpakkingsindustrie. Als spuitgietbedrijf kunnen wij alle soorten producten dan wel halffabricaten produceren van kunststof. Samen met onze kennis, de juiste grondstoffen en spuitgiettechnieken creëren we de meest ideale oplossing voor uw kunststof product. Het kunststof spuitgieten van producten behoort tot onze core business.

Spuitgieten heeft een hoge efficiëntie waardoor het ideaal is voor grotere series. De machines kunnen van 70 tot 800 ton spuitgieten. Daarnaast beschikken wij over een groot en gevarieerd machinepark, waarmee we u snel van dienst kunnen zijn en zowel kleine als grotere producten kunnen spuitgieten.

  • Grote vormvrijheid
  • Reproduceerbaar
  • Efficiënt en duurzaam
  • Complexe en gedetailleerde producten
  • Kostenbesparend door automatisering

Kunststof spuitgieterij Acodeq is er van idee tot eindproduct

Met onze expertise in zowel het spuitgieten zelf als in productontwikkeling denken wij met onze klanten mee om hun product zo efficiënt mogelijk te produceren. Van het meedenken voor de werktekening tot het ontwikkelen van de juiste spuitgietmatrijs voor uw product.

Acodeq denkt niet alleen met u mee in het voortraject maar ontzorgt ook in het onderhoud van de matrijs. Wilt u een matrijs laten maken van constante kwaliteit? Dan zorgen wij dat we de beste productkwaliteit kunnen blijven waarborgen, ook bij eventuele nabestellingen. Wij beschikken over een eigen opslagcentrum en onderhoudsruimte om een lange levensduur van de matrijzen te kunnen garanderen.

Indicatie ontvangen voor een matrijs?

Spuitgieterij

Acodeq staat voor kwaliteit

Acodeq is al meer dan 25 jaar een toonaangevende en gerenommeerde fabrikant van thermoplastische kunststof producten zoals ABS, Polystyreen, Polyethyleen en vanaf 2019 ook PVC. Acodeq werkt als spuitgieten bedrijf dagelijks actief aan haar kwaliteitsmanagementsysteem.

Zo voldoen we als kunststof spuitgieterij aan de toetsingscriteria van veiligheid en kwaliteit van het Kiwa ISO 9001 certificaat. Dit certificaat geeft aan dat wij voldoen aan internationale normen en wat wij veel waarde hechten aan continue verbetering van onze processen en daarmee ook de klanttevredenheid kunnen verhogen.

Binnen Acodeq hebben we ook een kwaliteitsafdeling waar de verschillende onderdelen die de kwaliteit van een product beïnvloeden worden gemonitord.

De werkwijze binnen onze kunststof gieterij

Elk kunststof spuitgietbedrijf heeft een eigen werkwijze. Wij nemen u graag mee in het proces van idee tot product. Zo beginnen we altijd met een haalbaarheidsonderzoek. Op basis van uw eisen en wensen voor het product, bepalen we samen welke kunststof het beste bij de gewenste producteigenschappen past.

Na het productontwerp volgt de fase om het product daadwerkelijk te vervaardigen. We ontwikkelen uw matrijs en doen een proefspuiting voor de matrijs wordt opgeleverd. Op deze manier hebben wij complete controle over de kwaliteit en weten wij zeker dat we producten kunnen leveren van hoog niveau.

Werkwijze kunststof gieterij

Daarom kiezen klanten voor de kunststof producten van Acodeq

Acodeq is al 25 jaar dé expert in kunststof en plastic spuitgieten en het produceren van kunststof producten. Wij werken voor veel verschillende sectoren en begrijpen veelal de vereisten en uitdagingen binnen elk segment. Acodeq ontwikkelt kunststof spuitgietproducten voor branches zoals food, automotive, medical, CV- en installatietechniek, bouw en de agrarische sector.

Klanten kiezen voor Acodeq omdat ze op zoek zijn naar een flexibele partner die niet gebonden is aan vaste producten of matrijzen. Bij Acodeq kunt u werken met uw eigen matrijs of er één met ons ontwikkelen. Ieder ontwerp is bij ons bespreekbaar en wij kunnen door ons grote en gevarieerde machinepark een snelle doorlooptijd hanteren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Samen werken we uw productidee uit naar een eindproduct.

0+

Tevreden klanten